Over studio Tyara

Mijn naam is Netty Jager en ik ben in 2001 gestart met Studio Tyara, te Nieuw Balinge. Een praktijk voor therapie, massage en schoonheidsverzorging. In 1987 heb ik mijn diploma ziekenverzorgende behaald, daarna heb ik enkele jaren als ziekenverzorgende gewerkt in verschillende verpleeghuizen. Tijdens dit werk ben ik massagetherapie opleidingen gaan volgen. In 1991 heb ik mijn diploma sportmassage en Shiatsu Therapie behaald. Waarna ik diverse sportverenigingen en sporters begeleid heb tijdens trainingen en wedstrijden. Nu begeleid ik nog de spelers van voetbalvereniging SV Nieuw Balinge.

Later heb ik diverse opleidingen gevolgd op gebied van massage en tape technieken. In 2006 heb ik het diploma voor Manueel Praktizijn® behaald. In 2015 mijn Plato HBO medische basis kennis. En in 2016 mijn diploma NeuroMusculaire Therapie, waaronder ook het Dry needling tot onderdeel behoort. Het aanbod in therapieën is uitgebreid en zal in de toekomst blijven uitbreiden.

Het werken in de complementaire zorg vraagt een lang leven leren, om verder te ontwikkelen, Om de licentie te behouden, om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten en om professioneel te kunnen werken. Om die reden worden er regelmatig (verplichte) bij en na scholingen gevolgd.

Deskundigheid

Als Neuromusculair therapeut zijn mijn behandelingen er voornamelijk op gericht om klachten te verminderen en/of  (herhalingen) te voorkomen. Uiteraard wordt elke klacht serieus genomen en als u niet geholpen kunt worden, zal ik u doorverwijzen naar externe deskundigen, zoals de huisarts. Bent u al bij een andere behandelaar onder behandeling, dan is het raadzaam om samen te overleggen of de combinatie tussen de twee behandelingen geschikt is. Ik zie mijn behandelingen als een waardevolle aanvulling op de reguliere medische wetenschap en zeker niet als vervanging daarvan

De opleiding schoonheidsspecialist heb ik behaald in 2000, waarna ik mij ben gaan specialiseren in elektrische epilatie en acne. Dus meer op de problemen rond de huid.

Sportverzorger bij SV Nieuw-Balinge 1 en Zaalteam 1

In de weekenden ben ik langs het veld te vinden bij Nieuw-Balinge 1 als sportmasseur. Daarnaast help ik het team waar nodig. Dit is één van mijn hobby’s.

Wat mensen over studio Tyara zeggen

Altijd erg tevreden!
Aline Koekoek
De klachten worden goed aangepakt!
Geert de Jonge
Tevreden en is leuk en gezellig
Renate Knol
Super sponsor
Edgar Veurink

Lidmaatschappen van beroepsverenigingen

Door mijn lidmaatschap bij deze beroepsverenigingen worden mogelijk uw therapeutische behandelingen en specialistische behandelingen zoals elektrische epilatie en acne, geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. De vergoedingen verschillen per zorgverzekeraar dus informeer altijd eerst bij uw zorgverzekering welke vergoedingen voor u gelden.
De praktijk is direct toegankelijk, u heeft dus geen verwijzing nodig.

Wil jij een behandeling?

Of het nu gaat om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten, de lichamelijke gevolgen van een ongeluk (lang geleden) of ziekte, een verkeerde beweging of gewoon omdat het lichaam overbelast of onderbelast is geraakt. Ik inventariseer en onderzoek tijdens uw eerste bezoek uw klacht en het klachtenverloop en start in overleg met u een behandelplan waarbij ik afhankelijk van uw klachten de juiste werkwijze en behandelingsmogelijkheden bespreek.